Clubseizoen

Het clubseizoen van ‘de Zutphense’ loopt van januari tot en met december. Daarin zijn de bijeenkomsten één keer in de twee weken op de woensdagavond en beginnen om 20.00 uur. Zie voor het programma van het lopende jaar “De agenda”.

Veel kijken naar foto´s is essentieel voor fotografen. Een belangrijk onderdeel van het jaarprogramma is dan ook de “eigen werk-avond”, welke om de clubavond op het programma staat. Leden nemen hun laatste werk mee en daar wordt door middel van discussies opbouwende kritiek op geleverd: de discussies concentreren zich derhalve meer op de creatieve, inhoudelijke kant van het fotowerk dan op de technische aspecten.

Op de overige clubavonden worden goede en bekende fotografen uitgenodigd. Hier wordt, door alleen al het kijken naar goede fotografie, het inzicht van de leden vergroot.

Belangstelling

Indien je belangstelling hebt om lid te worden van ‘de Zutphense’, kan je eerst vrijblijvend een paar keer een clubavond bezoeken om te kijken, of ‘de Zutphense’ wat voor je is. Indien je besluit om lid te worden, kost een lidmaatschap jou € 90,- per jaar.

Locatie bijeenkomsten

De club bijeenkomsten zijn in Multifunctioneel Centrum Waterkracht, Ruijs de Beerenbrouckstraat 106 in Zutphen. Het mulitifuncioneel centrum Waterkracht bevindt zich aan de zuidkant van Zutphen in de wijk “Waterkwartier”.
Het gebouw Waterkracht is met openbaar vervoer bereikbaar vanaf het NS Station.  Met bus 80 naar het waterkwartier. Uitstappen bij de halte “Dr. Bosstraat”. Te voet via de de Vijfmorgenstraat naar de Ruijs de Beerenbrouckstraat (ca. 5 min. lopen).

In de directe omgeving van het gebouw Waterkracht is voldoende parkeergelegenheid.

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com