Nieuws

Maar liefst tien fototentoonstellingen tijdens Fotozomer Zutphen 2019

Bekendmaking programma

Deze zomer staat heel Zutphen in het teken van fotografie tijdens de tweede editie van Fotozomer Zutphen. In de maanden juli en augustus zijn er in deze fotogenieke Hanzestad uiteenlopende foto-exposities te bewonderen, waaronder World Press Photo Zutphen en tentoonstellingen in de Musea Zutphen. Ook worden er foto’s geëxposeerd in ruim twintig winkels en zijn er workshops en andere foto-activiteiten. Bekijk alvast het programma op www.fotozomer.nl en plan je bezoek aan Zutphen. 

Zutphen ontwikkelde zich de afgelopen jaren meer en meer tot fotostad, onder andere door de World Press Photo, een aantal zeer actieve fotografiecollectieven en natuurlijk door het fotogenieke karakter van deze Hanzestad. Daarom wilde Zutphen Promotie al deze gepassioneerde initiatieven bundelen in Fotozomer Zutphen. De eerste editie in 2018 trok vele bezoekers. Met deze tweede editie een nog uitgebreider programma willen de organisatoren nog meer mensen van fotografie én van Zutphen laten genieten. 

Van green screens tot koffierituelen

Verrassend veel organisaties besloten deel te nemen aan Fotozomer Zutphen 2019 waarmee het programma niet alleen meer divers, maar ook actiever is geworden. Zo is er de workshop Pinhole fotografie, worden er foto’s geëxposeerd in winkels, is er een ‘fotoconcert’ en kan je je laten fotograferen voor een green screen of met jouw favoriete koffie. Tel daarbij op de fotogenieke binnenstad van Zutphen en je hebt alle ingrediënten voor een prachtige Fotozomer. 

Het volledige programma is bijgevoegd op de volgende twee pagina’s.

Praktische informatie
Fotozomer Zutphen

Van 5 juli tot en met 31 augustus, Zutphen

www.fotozomer.nl 

This site is protected by wp-copyrightpro.com