Archief

Genomineerden Foto Nationaal

Door de fotobond zijn geselecteerd van De Zutphense:  Hanneke Cop, Jan Westerbeke, Gert-Jan van de Meent, Mylene van de Kamp, Peter Tump en Bert Hunink om te mogen deelnemen aan Foto Nationaal.

Foto Nationaal (FN) wordt ook wel ‘het paradepaardje van de Fotobond’ genoemd. Elke uitgenodigde fotograaf kan een serie van 5 foto’s insturen. Een selectiecommissie, bestaande uit drie toppers uit de (professionele) fotowereld, maakt vervolgens een keuze uit het ingezonden werk.

FN is geen wedstrijd. Het doel is een expositie met een zo breed mogelijke afspiegeling van ontwikkelingen binnen de vrijetijdsfotografie. Er wordt gekozen voor kwalitatief hoogstaand, eigentijds werk. Uit het grote aantal inzendingen zal de commissie maximaal dertien series kiezen.
Zie voor meer informatie en de geselecteerde series van voorgaande jaren de website van de Fotobond.

This site is protected by wp-copyrightpro.com