Archives

april, 2017

Genomineerden Foto Nationaal

Door de fotobond zijn geselecteerd van De Zutphense:  Hanneke Cop, Jan Westerbeke, Gert-Jan van de Meent, Mylene van de Kamp, Peter Tump en Bert Hunink om te mogen deelnemen aan Foto Nationaal.

Foto Nationaal (FN) wordt ook wel ‘het paradepaardje van de Fotobond’ genoemd. Elke uitgenodigde fotograaf kan een serie van 5 foto’s insturen. Een selectiecommissie, bestaande uit drie toppers uit de (professionele) fotowereld, maakt vervolgens een keuze uit het ingezonden werk.

FN is geen wedstrijd. Het doel is een expositie met een zo breed mogelijke afspiegeling van ontwikkelingen binnen de vrijetijdsfotografie. Er wordt gekozen voor kwalitatief hoogstaand, eigentijds werk. Uit het grote aantal inzendingen zal de commissie maximaal dertien series kiezen.
Zie voor meer informatie en de geselecteerde series van voorgaande jaren de website van de Fotobond.

Clubavond 3 mei 2017

Omdat het aanbod van stil levens op de vorige clubavond zo groot was gaan we deze clubavond  beginnen we met de digitale stillevens. Daarna komen we in Spaans sferen als de Sevillia-gangers ons laten zien (en horen) wat ze vorig najaar allemaal in het diepe zuiden van Spanje hebben beleefd.

Clubavond 19 april 2017

Op deze avond laten we eigen werk zien met het thema “stil leven”.

Bondsfotowedstrijd 2017

Op de jaarlijkse Boundsfotowedstrijd heeft De Zutphense een gedeelde 7e plaats bereikt. De 7e plaats wordt gedeeld met AFV het Motief uit Heerlen. Een zilveren sticker voor Robbin van Turnhout en een bronzen sticker voor Rene Nieuwenhuis, Yvonne Voeten en Mylene v. d. Kamp. Proficiat allemaal.

 

De foto van Robbin van Turnhout bekroond met een zilveren sticker

Clubavond 5 april 2017

Op deze clubavond laten we weer eigen werk zien.  Deze keer is er ook de mogelijkheid om digitaal werk te laten zien.

This site is protected by wp-copyrightpro.com