Archives

september, 2015

Regio Expositie Gelderland Zuid

In de maand oktober is er een afdelingsexpositie van de regio Gelderland Zuid. Fotografencollectief De Zutphense is op deze expositie aanwezig met zes fotografen.  Anneke Lubbers, Mylene vd Kamp, Jos Petersen, Leon der Jongh, Jim van Iterson en Cees Duindam.

De opening vindt plaats op 2 oktober 16.00 uur door Peter van Tuyl.
Locatie ’t Brewinc, IJsselkade 13, Doetinchem van 2 – 30 oktober 2015
Voor openingstijden zie bijgaande flyer

1

Clubavond 30 september 2015

Op woensdagavond 30 september ontvangen we Marco Bastmeijer. Marco is net als zijn vader een begenadigd zwart- wit fotograaf, BMK’er en bovenal een boeiend en gepassioneerd spreker. Het is al weer een aantal jaren terug dat Marco voor het laatst bij de Zutphense is geweest. Het beloofd een mooie avond te worden en …. wegblijvers gaan veel gaan missen.

 

Clubavond 16 september 2015

Op deze avond laten we eigen werk zien met het accent op straatfotografie.
We hebben allemaal wel eens een foto of serie gemaakt,onderweg, op straat, waar dan ook.
Neem vooral foto’s mee die te koppelen zijn aan dit thema.

Expositie Rene Nieuwenhuis en Frank Boots

Van 1 augustus tot 24 oktober 2015 exposeren onze clubleden Rene Nieuwenhuis en Frank Boots samen met andere leden van de Landelijke gespreksgroep Portret, van de Fotobond in huis Kinesis, Huis voor Fotografie in Delft.

De openingstijden zijn vrijdag- en zaterdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00  uur.

Op zondag 27 september zijn er 3 fotografen van de groep aanwezig: zij nemen werk mee, bespreken werk van bezoekers en John Schenk maakt desgewenst portretten en geeft adviezen en uitleg over studiofotografie. Zondag 11 oktober staat ingepland om met een aantal groepsleden ook een activiteit te ondernemen. Maar dat programma is nog niet rond. Wil je op die dag gaan, neem dan contact op om te informeren of er die dag iets gepland is.

poster-fotobond-portretgroep-huiskinesis-800px-vs2

This site is protected by wp-copyrightpro.com