Archives

september, 2014

Gespreksgroep Audiovisueel

Op 18 oktober a.s. organiseert de Gespreksgroep Audiovisueel van de Fotobond een OPEN DAG in De Vierstee te Maartensdijk met een gevarieerd aanbod van lezingen en projecties, zoals vermeld staat in bijgaand programma.

Dini van Gent,

Coördinator Gespreksgroep Audiovisueel.

Affiche OPEN DAG
Programma OPEN DAG

 

Interne workshops

In het najaar van 2014 zijn er vier interne workshops voor de leden van De Zutphense. Meer informatie op de ledenpagina.

Foto-Film Festival

Het 17e Foto-Film Festival van het Noorden op zaterdag 8 november 2014

Op Zaterdag 8 november 2014 organiseert de Drentse AV Groep haar 17e Foto-Film Festival van het Noorden.

Tijdens het festival zullen in het vestzaktheater van “De Meenthe”, de Foto-Film Producties van makers uit Nederland, België en misschien uit Duitsland vertoond worden. De onderwerpen zijn ook voor u en ons nog een verrassing. Het verleden heeft aangetoond dat de onderwerpen uitermate divers zijn.

Een Foto-Film Productie wordt ook wel Audio Visuele Productie genoemd. Beelden, veelal foto’s, maar soms ook korte filmpjes, en geluid (muziek, live opnames en gesproken tekst) zijn samengevoegd tot een verhaal. De beelden zijn vaak overweldigend. De makers van deze korte producties werken op een hoog kwaliteitsniveau. Hierdoor is de projectie met een van de beste beamers op een zeer groot scherm van bijna 5 meter breed mogelijk.

Ook dit jaar zal deze dag in het Rabo Theater “De Meenthe”, te Steenwijk plaatsvinden. Dit theater is voor gebruikers van het openbaar vervoer gunstig gelegen, recht tegenover het station, maar heeft ook een grote parkeerplaats voor de bezoekers met auto. In de ruime hal van het theater is voldoende gelegenheid voor de catering.

Om de kosten te kunnen dekken zijn we genoodzaakt een entreeprijs te heffen, € 5,- voor de hele dag en € 3,- voor een halve dag. Deze prijzen zijn inclusief een informatieboekje met daarin een overzicht van de te presenteren producties. De aanvang is 11.00 uur en de dag zal omstreeks 16.30 worden beëindigd.

Wij hopen u allen op 8 november in het Rabo vestzaktheater “De Meenthe” Stationsplein 1, 8331 GM te Steenwijk te kunnen begroeten.

Meer informatie kunt u vinden op onze website: http://avdrenthe.nl/

Drentse AV Groep

Dag van de fotografie

Fotobond en het Utrechts centrum voor de kunsten organiseert de Dag van de Fotografie op 13 september. E.e.a. in het kader van de fotoweek van 12 t/m 21 september.

Dag vd Fotografie flyer DVDF 2014-page-001

Expositie fotoclub ’t Gooi

Fotoclub ’t Gooi bestaat 24 september 90 jaar.
Ter gelegenheid daarvan is er een expositie in Hilversum.
Deze expositie wordt op 4 oktober om 16.00 uur geopend door de burgemeester van Hilversum: “Pieter Broertjes”.

Expo 't Gooi

Expositie collectief Brabant

uitnodiging CB expo Uitnodiging_CollectiefBrabant

This site is protected by wp-copyrightpro.com