Archives

augustus, 2014

Clubavond 3 september

Op woensdag 3 september 2014 komt het Fotografencollectief weer bij elkaar. Op deze eerste bijeenkomst na de vakantie hebben we een eigen werkavond. Daarnaast komen ook de “echte vakantiekiekjes” aan bod.

 

Expositie “Sixteen eyes”

Fotocollectief Lumen exposeert van 6 september tot en met 31 oktober 2014 in Culture Club de Haere, Haereweg 4 in Olst. Voor de sfeervolle, hoge kamers van het landgoed annex café heeft het collectief de mooiste foto´s geselecteerd. Lumen staat garant voor een boeiende en gevarieerde expositie.

De expositie wordt geopend op zaterdag 6 september om 15.00 uur. De expositie is te bezoeken van dinsdag t.m. zondag van 10.00-17.00 uur.

Fotocollectief Lumen is een groep van acht fotografen die elkaar hebben gevonden in hun liefde voor de fotografie. Het collectief bestaat uit autonome fotografen en fotografen die zich meer richten op journalistieke (reis)fotografie.

Meer informatie op www.lumenfotocollectief.nl en www.cultureclubdehaere.nl

Expositie “Zutphen zien”

In de Walburgkerk in Zutphen is tot en met 13 september een tentoonstelling “Zutphen zien”. Schilderijen van Zutphense kunstenaars worden getoond met daarbij foto’s van hoe de geschilderde plek er nu uitziet. Foto’s zijn gemaakt door Jim van Iterson van het Zutphens Fotografen collectief. Voor meer informatie kijk op: http://www.contact.nl/regio/artikel/811840

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com