Archives

juni, 2014

Mooi oud

Tot en met 28 september 2014 is in het Museum Henriëtte Polak in Zutphen de  tentoonstelling “Mooi Oud” te zien. Mooi oud breekt een lans voor de schoonheid van ouderdom. Een schoonheid die verder gaat dan esthetiek. Zij toont zich in portretten, landschappen, stillevens en objecten. Werk van enkele leden van Fotografen Collectief De Zutphense is bij deze tentoonstelling aanwezig. Meer informatie vindt u op de website van Museum Henriëtte Polak.

Clubavond 25 juni

Voor we met vakantie gaan hebben we op 25 juni nog één avond eigen werk.
We willen daar een extra draai aangeven. Het zou mooi zijn als iedereen een of een paar foto’s mee neemt die hij “normaal” nooit mee zou nemen naar de club. Zo kunnen we elkaar eens van een andere kant bekijken. Wellicht komen daar heel interessante gezichtspunten uit naar voren.

Kunstroute Zutphen

Op 8 en 9 juni 2014, de twee Pinksterdagen, vindt weer Kunstroute Zutphen plaats. Galerie iZArte doet tijdelijk haar deuren open voor een speciale tentoonstelling:

twentyfour/seven

Vierentwintig bijzondere kunstwerken van zeven kunstenaars uit Zutphen en omgeving, die al langere tijd betrokken zijn bij iZArte, samenwerkten met Zuid-Afrikaanse “iZArte” kunstenaars en meededen in uitwisselingen.

Amke Hulsbos (schilderijen)
Hanneke de Vries (foto’s)
Marit Kersten (keramiek)
Pauline MM Nijenhuis (geschilderd borduurwerk)
Rikie Starkenburg (schilderijen)
Wim Bannink (foto’s)
Wim van der Meij (etsen)

En een kleine selectie Zuid-Afrikaanse en Zimbabwaanse kunst van iZArte.

Galerie iZArte is op 8 en 9 juni open van 11-17 uur, (bijna) alle kunstenaars zijn aanwezig! Daarnaast is galerie iZArte open op 7, 14, 16, 17, 21, 23, 24, 28 en 30 juni van 13-17 uur.

Clubavond 11juni

Op woensdag 11 juni a.s. Beloofd weer een mooie avond te worden. Carla Kogelman, winnaar van de WorldPress  Photo 2013 in de categorie Observed Portraits Serie, komt deze avond naar Zutphen. 

Meer informatie op  www.carlakogelman.nl

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com