Sprekers 2018

7 februari  Spreker: Gerard Wessels

“Noem mij geen nieuwsfotograaf”, zegt Gerard Wessel op zijn website, “want eigenlijk ben ik een traditionele straatfotograaf. Zwervend door de stad met een kleinbeeldcamera en zonder afspraken, voel ik mij het gelukkigst”. Het is de bekentenis van iemand die grote bewondering heeft voor de New Yorkse nieuwtjesjager Weegee, de Amerikaanse fotografe Diane Arbus. maar ook de poëtische benadering van modefotograaf Paolo Roversi.
Voor meer info kijk op zijn website

 

21 maart  Spreker: Mirjam Appelhof

Mirjam Appelhof is sinds 2010 beeldend kunstenaar. Zij had een enorme behoefte om haar innerlijk te vertalen. En met behulp van een camera ging er een wereld voor haar open. Dat belooft een interessante avond te worden.
Voor meer info kijk op haar website

 

30 mei  Spreker: Bert Spiertz

Mijn eerste foto’s maakte ik rond mijn tiende met de Agfaclick van mijn vader vertelt Bert op zijn website. Vanaf die tijd heeft de fotografie mij in zijn greep.
Fotograferen werd mijn manier van in de wereld aanwezig zijn door te observeren en te tonen wat ik zie.
Rond mijn twintigste maakte ik mijn eerste reizen naar het buitenland, aanvankelijk nog in Europa, maar later ook naar India, Sri Lanka en Nepal.
De sterke indrukken gaven de aanzet om met de camera mijn ervaringen en indrukken te verwerken en te delen met anderen.
Voor meer info kijk op zijn website of FB

 

19 september  Spreker: Hans Withoos

Hans Withoos wiens naam wellicht niet direct op ieders tong ligt, of misschien niet bekend is. Hans heeft campagnes over de gehele wereld, brengt boeken uit en heeft diverse tentoonstellingen.
Zijn fotografie is exclusief, exotisch en barok. Van modeshoots tot stillevens in de stijl van zijn voorvader, werkelijk prachtig. Een avond die je niet mag missen.
Voor meer info kijk op zijn website

 

28 november  Spreker: Wilco Dragt

Wilco is een fine art/landschapsfotograaf. Prachtige verstilde, grafische beelden, een genot voor het oog. Zijn werk richt zich op het maken van fine art landschapsfoto’s, die als kunst aan de muur komen te hangen. Zijn landschappen kunnen natuurscènes zijn, maar vaker zoekt hij naar menselijke elementen in zijn composities.
Voor meer info kijk op zijn website

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com